Jaarverslag VNP: ‘prettig leesvoer’

In het onlangs verschenen VNP-jaarverslag vind je een grote hoeveelheid informatie over de activiteiten waarmee wij ons bezighouden: van veilig werken tot innovatie en van verduurzaming en belangenbehartiging tot human talent en arbeidsmarktcommunicatie.

Vnp Jaarverslag

Prettig leesvoer, maar echt leuk wordt het pas in het themadeel: daarin vertellen elf (ex-)stagiairs uit onze sector waarom zij in een van onze bedrijven een waanzinnig leuke tijd hadden en in een flink aantal gevallen in dienst bleven en carrière maakten. We realiseren het ons niet altijd, maar deze verhalen bevestigen het nog maar eens: wees zuinig op stagiairs, want met hen hebben we ‘goud in handen’.

Bron: VNP

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK