CreAwards voor Twin Media

CREAWARDSDe CreAwards Voor Beste Leerbedrijf 2014 gaat dit jaar naar Twin Media. Roeland Dobbelaer van Twin Media is inmiddels 25 jaar en 300 stagiairs verder en vindt het nog steeds leuk om stagiairs te begeleiden: ‘Enerzijds door stagiairs te laten wennen aan de grote boze buitenwereld. Anderzijds doordat ik nog steeds met passie de schoonheid van het vak kan laten zien.’
Gerhard Diepeveen van State of the Artwork kreeg de prijs Voor Beste Praktijkopleider 2014.
De CreAwards is de erkenning voor praktijkleren in de creatieve industrie, die jaarlijks worden uitgereikt. Dat uitreiking vond deze plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum.

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK