Kornit liet innovaties zien op textiel- en kledingtechnologiebeurs ITMA

Kornit Digital introduceerde Apollo en verbeteringen aan bestaande machines op de textiel- en kledingtechnologiebeurs ITMA, die afgelopen week plaatsvond.

Kornit Apollo

De Apollo kan 400 unieke kledingstukken per uur versieren. Dat was zonder twijfel het hoogteount van hetgeen de Israëlische fabrikant liet zien tijdens ITMA in Milaan.

“De mode- en textielindustrie is op een kruispunt blijven staan – zich bewust van haar beperkingen, maar het ontbreekt aan een duidelijke oplossing om af te stappen van verkwistende, inefficiënte productiemodellen. Apollo biedt nu een echt platform voor flexibele digitale productie op aanvraag met hoge doorvoer en verandert de mogelijkheden van kledingproducenten en -merken,” zegt Kornit CEO Ronen Samuel.

Kornit heeft ook de nieuwe NeoPigment Vivido inkt onthuld, die naar verluidt donkerdere, diepere zwarttinten en kleuren oplevert.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK