Ciphers.me, crypto postzegels uit Haarlem

Koninklijke Joh. Enschedé is wereldleider in de productie van postzegels en introduceert ‘Ciphers.me’, een platform voor het kopen, verzamelen en verhandelen van ‘cryptozegels’.

Deze fysieke postzegels hebben een digitale NFT-tweeling, die veilig online kan worden verhandeld door het gebruik van blockchain-technologie. Hoe gaan crypto postzegels een nieuwe markt bieden voor traditionele postzegelverzamelaars? Martine Hauwert van New Business Radio ging erover in gesprek met Gelmer Leibbrandt, CEO bij Koninklijke Joh. Enschedé.

Bron: LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK