FESPA 2023 trok 14.776 unieke bezoekers

De bezoekersaantallen voor de gelijktijdig georganiseerde Fespa Global Print Expo, European Sign Expo en Personalisation Experience evenementen zijn bekendgemaakt. Uit 134 landen werden 27% meer bezoekers geteld in vergelijking tot de 2022 editie in Berlijn.

Fespa 2023

Toch waren de 14.776 bezoekers niet genoeg om ook de 2019 editie te overtreffen die destijds – dus voor de corona pandemie – werd gehouden in München. Daar werden 20.780 bezoekers geregistreerd.

Duitse bezoekers vertegenwoordigden 25% van het totale publiek, met 38% meer bezoekers uit het gastland dan in 2022. In totaal kwam 83% van de bezoekers uit Europa, waarbij de belangrijkste groepen afgevaardigden buiten Duitsland afkomstig waren uit Italië, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Zwitserland, Spanje, Tsjechië en Frankrijk.

De volgende Fespa Global Print Expo vindt plaats in Amsterdam van 19 tot 24 maart 2024, naast European Sign Expo, de Personalisation Experience en Sportswear Pro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK