Fespa scoorde ca. 21.000 unieke bezoekers uit 137 landen

Digitale printsystemen trokken de meeste aandacht tijdens het meerdaagse Fespa event in München. Tweederde van de geregistreerde unieke bezoekers bezochten de beurs meerdere dagen, waarmee het aantal bezoeken uitkwam op 34.000.

Roz Guarnori

Roz Guarnori

Volgens Fespa Exhibitions Director Roz Guarnori was het de bezoekers vooral te doen om ‘return on experience’. Dat bleek vooral uit de aandacht voor zowel de digitale printers in alle mogelijke varianten, maar ook de aandacht voor consumables, zoals toners, inkten en substraten.

Iets minder ‘exclusief’ denken in termen als ROI bij investeringsonderzoek tijdens bezoek aan Fespa, markt vertrouwt in eigen innovaties

Printmedianieuws redacteur Jan Vroegop verbleef ook meerdere dagen in München en doet in een kleine serie verslag over de details van de vele noviteiten op de website (toegankelijk voor abonnees).

Tot slot is ook de aandacht voor het beprinten van textiel groot. Dat sluit volgens Guarnori goed aan op het event Sportswear Pro, welke volgend jaar in Madrid zal worden gehouden van 24 tot en met 27 maart. Daar zal dan ook de volgende Fespa Global Print Expo plaatsvinden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK