Kornit Digital nieuwe exposant bij Printing Expo Online

Een wereldwijde marktleider in duurzame, on-demand digitale mode en textiel productie technologieën, opende deze week de virtuele deuren van een nieuwe interactieve, virtuele showroom op Printing Expo Online.

Kornit Digital

Printing Expo Online is blijft groeien ondanks herstel fysieke vakbeurzen

Printing Expo Online

De virtuele showroom heeft meerdere verdiepingen en het auditorium maakt het mogelijk om Kornit’s game changing single-step, digitale direct-to-garment (DTG) en direct-to-fabric (DTF) oplossingen te verkennen. De belangrijkste producten die worden getoond zijn Kornit Atlas MAX, de zojuist geïntroduceerde Kornit Atlas MAX Poly, Kornit Presto MAX en de KornitX Workflow.

Bron: Printing Expo Online

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK