Kodak toont Prosper Ultra 520 voor eerste keer in Europa op Hunkeler Innovationdays

De Kodak Prosper Ultra 520 Inkjet Press werd halverwege 2020 geïntroduceerd en kwam aan het einde van dat jaar commercieel beschikbaar. Kodak positioneert deze machine in het commercial print segment en richt zich op ‘vervanging’ van offset omgevingen.

Ultra520 New

De digitale pers vormt het hoogtepunt op Kodak’s stand P5 in hal 2. De machine zal voor het eerst in Europa te zien zijn. De mchine maakt nar eigen zeggen optimaal gebruik van de Kodak Ultrastream Continuous Inkjet Technology en levert uitstekende afdrukken van offsetkwaliteit bij hoge snelheden, biedt een grote toepassingsflexibiliteit en stelt drukkers in staat om meer opdrachten winstgevend te verschuiven van traditionele offset naar digitaal.

Kodak zal een roll-to-roll configuratie presenteren waarin de 520 is geïntegreerd met een Hunkeler UW8 unwinder en RW8 rewinder samen met het Hunkeler WI8 webinspectiesysteem via zijn open architectuurinterface.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK