CEPI maakt infographic over moderne papierproductie

Het hoogwaardige papier van vandaag de dag vereist een zeer technisch en nauwkeurig productieproces. De infographic van CEPI, de vereniging die de papierindustrie in Europa vertegenwoordigt, laat het proces van papierproductie zien.

Cepi Infographic
Klik voor vergrote weergave
Cepi Logo

Dit start in de meeste gevallen met het toevoegen van een heel groot deel oud papier. Nieuwe pulp is (vaak) wél een onderdeel van het productieproces om zo weer verse, lange en dus sterke vezels aan het eindproduct toe te voegen.

Bron: CEPI

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK