HP Indigo verdubbelt aanwezigheid op Printing Expo Online

Printing Expo Online is verheugd te kunnen aankondigen dat HP Indigo zijn standruimte op de beurs meer dan verdubbeld heeft met de introductie van een nieuwe HP Indigo General Commercial Print Showroom.

Hp Print Expo Online

Bezoekers kunnen online
3D-renders met hoge resolutie van alle machines bekijken, technische informatie downloaden, informatieve productie- en casestudievideo’s bekijken en live demo’s boeken.

De HP Indigo General Commercial Print Showroom omvat ook een Pre-Press Room met documentatie en case study video’s over HP Site Flow en PrintOS workflow-automatisering.

Daarnaast is de HP Indigo Digital Pouch Factory uitgebreid met een Masterclass-ruimte, met het gloednieuwe xRServices klantensupportsysteem.

“Wat is een betere plek om kennis te maken met een nieuwe mixed reality service dan op een virtual reality beurs”, zegt Wayne Beckett, Event Director van Printing Expo. “De HP xRServices is revolutionair op het gebied van klantenondersteuning met behulp van de nieuwste innovatie op het gebied van mixed reality, dus je kunt je voorstellen hoe enthousiast we waren toen HP zei dat ze het op de beurs wilden laten zien.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK