ISE 2022 doorgeschoven naar mei

Beurzen worden nog steeds ‘geplaagd’ door de gevolgen van de coronacrisis. Nog maar zelden ‘overleeft’ een beurs op dezelfde data. Ook ISE 2022 moet eraan geloven. Het 4-daagse event wordt van
1 – 4 februari doorgeschoven naar 10 – 13 mei.

Ise Nieuwe Datum 2022

De locatie blijft: de Fira de Barcelona Gran Vía.

Integrated Systems Europe is ’s werelds toonaangevende beurs voor AV en systeemintegratie. ISE 2022 zal
’s werelds toonaangevende technologische vernieuwers en aanbieders van oplossingen onder de aandacht brengen.

“Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest. Hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, zijn we het er allemaal over eens dat het voor nu het beste is de show met drie maanden uit te stellen,” zegt Mike Blackman, managing director van Integrated Systems Events, in het gepubliceerde persbericht.

Bron: Persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK