VideowindoW: ramen worden schermen

Een vernieuwende ontwikkeling in videodisplay van de Nederlandse startup VideowindoW. Van een enkel raam tot complete gebouwen kunnen nu gebruikt worden als videoscherm.

Bij gebouwen wordt bovendien door het maximaal gebruik van natuurlijk licht het binnenklimaat verbeterd. Wat weer een positief effect heeft op energiegebruik en de ecologische voetafdruk. Mogelijkerwijs wordt dit een nieuwe revolutie in digital advertising.

Videowindow Example
Rotterdam The Hague Airport – op de ‘bovenramen’ wordt een video vertoond van paarden

Het bedrijf VideowindoW is gevestigd in Delft. Op de website van het bedrijf staan een aantal aansprekende voorbeelden, waarin – vaak grotere – glasoppervlakken worden gebruikt voor zowel statische- als dynamischer content. Afgelopen week was het jonge bedrijf aanwezig op de Consumer Electronic Show in Las Vegas.

Bron: Fespa

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK