albelli en Photobox fuseren: Europese marktleider op het gebied van online fotoproducten & fotocadeaus

Het nieuwe fusiebedrijf gaat naar eigen zeggen 7 miljoen klanten bedienen in geheel Europa. albelli (eigendom van Gilde Buy Out Partners) en Photobox (eigendom van Exponent) bekrachtigden vandaag de fusie van beide bedrijven.

Tristan Money
Tristan Money

Het gezamenlijk bedrijf biedt werk aan 1150 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Noorwegen en Zweden.
De bestaande consumentenmerken, waaronder Photobox en albelli, blijven bestaan, gezien hun sterke marktpositie. Na verloop van tijd zullen klanten gaan profiteren van een groter productaanbod en een nog betere klantervaring.

Tristan Money (nu CEO van albelli) zal de rol van Group CEO op zich nemen.  Dan Mucha blijft verantwoordelijk als CEO voor het Photobox-merk binnen de groep. Jon Mitchell wordt CFO van de groep, voorheen CFO van Photobox.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK