Albelli neemt niuewste HP-pers in gebruik

Albumprinter, het moederbedrijf van onder meer Albelli, heeft de productiecapaciteit uitgebreid met een HP Indigo 50000 Digital Press. Daarmee heeft de fotoboekenproducent een primeur in Europa.

De machine die nu in Den Haag draait is de eerste rotatiepers in het B1-formaat. Hiermee kan Albelli digitaal foto’s printen op dubbelzijdig B1-formaat. Volgens Tristan Money, ceo van Albelli, opent dit formaat ‘een wereld aan toepassingen’. “Deze nieuwste investering zorgt ervoor dat we dubbele groeicijfers kunnen bij- en aanhouden dankzij lagere kosten.” Albelli is gespecialiseerd in het produceren van fotoboeken en richt zich hiermee op de Europese markt.
Bron: HP

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK