Albelli neemt niuewste HP-pers in gebruik

Albumprinter, het moederbedrijf van onder meer Albelli, heeft de productiecapaciteit uitgebreid met een HP Indigo 50000 Digital Press. Daarmee heeft de fotoboekenproducent een primeur in Europa.

De machine die nu in Den Haag draait is de eerste rotatiepers in het B1-formaat. Hiermee kan Albelli digitaal foto’s printen op dubbelzijdig B1-formaat. Volgens Tristan Money, ceo van Albelli, opent dit formaat ‘een wereld aan toepassingen’. “Deze nieuwste investering zorgt ervoor dat we dubbele groeicijfers kunnen bij- en aanhouden dankzij lagere kosten.” Albelli is gespecialiseerd in het produceren van fotoboeken en richt zich hiermee op de Europese markt.
Bron: HP

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK