Albelli neemt ReSnap over

Online fotoboekenproducent Albelli neemt ReSnap over. ReSnap is gespecialiseerd in het gebruik van kunstmatige intelligentie voor het automatisch samenstellen van fotoboeken. De herkennings- en selectietechnologie pikt de beste foto’s eruit en maakt het voor consumenten nog gemakkelijker om online een eigen fotoboek te ontwerpen. De start-up uit Nijmegen startte vier jaar geleden. ReSnap blijft onder eigen label werken vanuit Nijmegen.
Albelli in Amsterdam, beter bekend als Albumprinter, wil de ReSnap-technologie gebruiken om wereldwijd te kunnen groeien.

Bronnen: NU.nl/Computable

Lees ook: Albelli in handen van investeerder en topman

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK