Albelli neemt ReSnap over

Online fotoboekenproducent Albelli neemt ReSnap over. ReSnap is gespecialiseerd in het gebruik van kunstmatige intelligentie voor het automatisch samenstellen van fotoboeken. De herkennings- en selectietechnologie pikt de beste foto’s eruit en maakt het voor consumenten nog gemakkelijker om online een eigen fotoboek te ontwerpen. De start-up uit Nijmegen startte vier jaar geleden. ReSnap blijft onder eigen label werken vanuit Nijmegen.
Albelli in Amsterdam, beter bekend als Albumprinter, wil de ReSnap-technologie gebruiken om wereldwijd te kunnen groeien.

Bronnen: NU.nl/Computable

Lees ook: Albelli in handen van investeerder en topman

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK