Inkjet Insight met ‘Inkjet Integration Arena’ op virtuele beurs Printing Expo Online

Printing Expo Online is een blijvertje. Het platform kreeg een ‘boost’ tijdens corona, maar nam qua omvang en aandacht na corona niet af, maar juist toe. Elizabeth Gooding van Inkjet Insight nam haar ‘intrek’ met de ‘Inkjet Integration Arena’.

Inkjet Integration

Bij de Inkjet Integration Arena op Printing Expo Online biedt Elizabeth Gooding diverse toeleveranciers de mogelijkheid producten en diensten in één gezamenlijke omgeving aan te bieden. Inkjet Insight zorgt voor de samenhang. Een kleine greep uit de huidige deelnemers:

Simply Inkjet beschikt over alle technische en commerciële ervaring om u door het proces te loodsen.
Zij combineren engineering- en applicatie-expertise met toonaangevende technologieleveranciers, om een modulaire en flexibele, op componenten gebaseerde digitale integratie te leveren.

De Matti Group is een wereldleider in het ontwikkelen van digitale inkjet print- en finishing oplossingen.
De missie van de groep is: het leveren van uitmuntende indusial grade inkjettechnologie en wereldklasse papierverwerkingsoplossingen die de behoeften van onze klanten overtreffen, het leveren van een totale kwaliteitsoplossing – ‘Uw Visie – onze Missie’.

Onder de virtuele exposanten bevindt zich ook ‘onze eigen’ Crown Van Gelder uit Velsen-Noord.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK