Wihabo zorgt voor ‘personeelsplezier’

Je moet het gewoon maar even bedenken, een leuk personeelsmagazine met inspirerende verhalen van werknemers, BBQ-recepten, interviews en handige tips. Zo leer je elkaar kennen en maakt het de onderlinge band sterker. En dat is vaak nodig om medewerkers aan je te blijven binden.

Wihabo Lekker

Hoeveel drukkerijen zullen het doen, een periodiek personeelsblad. In ‘vroeger tijden’ was dat binnen nogal wat ondernemingen gebruikelijk. Wihabo zette ook die stap en produceerde onlangs de tweede editie ‘LEKKER’ binnen jaargang 1.
Een blijvertje dus…..

Bron: LinkedIn-bericht van Wihabo.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK