Nieuwe Dutch Media Week Award voor meest impactvolle mediamaker

Tijdens de jaarlijkse Dutch Media Week staan een week lang alle vormen van media centraal tijdens een veelzijdig programma voor zowel professionals als het grote publiek. Om het belang van media en de impact ervan op ons dagelijks leven nog verder te benadrukken, heeft Dutch Media Week besloten om een speciale award in het leven te roepen.

Dutch Media Week 2022

Dat schrijft uitgeefplatform inct.nl op haar website. De speciale award zal voor het eerst op 5 oktober aanstaande worden uitgereikt tijdens het Dutch Media Week Dinner in Beeld & Geluid. De jury bestaat uit professionals die hun voetsporen in de media-industrie al ruimschoots hebben verdiend, te weten: radiopresentator, verslaggever en documentairemaker Mischa Blok, hoogleraar Mediastudies Mark Deuze en Len Maessen, redacteur met een specialisme in tech, games, tv en film.

De inzendingen zijn zeker niet beperkt tot ‘alleen maar’ audiovisuele media. Boeken, tijdschriften en andere grafische mediaproducties zijn ook van harte welkom.

Meer informatie op de website van Dutch Media Week.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK