Royal Sens start GOC opleiding ‘Operator offset vellen’

6 medewerkers van Royal Sens zijn deze week gestart met de GOC opleiding ‘Operator offset vellen’. Algemeen directeur Sander Koster onderstreepte bij het begin van de training het belang van investeren in de ontwikkeling van het gehele personeelsbestand.

Royalsens Goc Opleiding
Op volgorde van links naar rechts: Walter Nii Okai Hammond – Eleftherios Doumtsis – Stefan Pons – Sabine Tikuma – Ogulcan Tas – Erwin Berghout – Cor Henzen – Sander Koster – Johan Van Vuuren – Sandjana Ramgoelam

Zo zijn er bij Royal Sens al veel medewerkers opgeklommen tot operator, drukker, voorman en zelfs hogere leidinggevende. Hij wenste hen veel succes en kijkt er naar uit dat Royal Sens over anderhalf jaar het aantal gekwalificeerde drukkers verder kan uitbreiden.

De aankomend drukkers worden intern opgeleid door praktijkopleiders van Royal Sens. Offsetdrukker Johan van Vuuren coördineert deze interne opleiding. Cor Henzen van het GOC verzorgt de maandelijkse theorielessen.

Bron: Royal Sens

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK