Faillissement Royal Hoitsema Labels B.V. te Groningen

Op 25-11-2021 heeft de rechtbank Groningen de firma Royal Hoitsema Labels B.V., handelend onder Royal Hoitsema Labels, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02039630, in staat van faillissement verklaard.

Hoitsema Labels

Mr. R.G. Holtz is benoemd tot curator. Het insolventienummer is: F.18/21/107. De rechtsvorm betreft een besloten vennootschap met gewone structuur en de hoofdactiviteit van dit bedrijf was 1729, Verv. overige papier- en kartonwaren. Verdere informatie is op het moment van deze publicatie nog niet bekend. De website van het bedrijf meldt geen bijzonderheden.

Een artikel in het Dagblad van het Noorden bevestigt het faillissement. De curator onderzoekt een mogelijke doorstart. Bij het bedrijf zijn nu 52 werknemers werkzaam. Volgens RTV Noord kan het bedrijf nog 6 weken blijven produceren dankzij een bankkrediet.

Beeld: GoogleMaps

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK