Bedrukte kartonnen kerstballen bij Hoekstra

Drukkerij Hoekstra promoot dit seizoen een fraai stukje drukwerk: bedrukte kerstballen. Een persoonlijk en onbreekbaar product voor in je kerstboom.

Kerstbal Hoekstra@03x

Gepersonaliseerde producten zijn in high demand. Dit gaat hand in hand met kleinere oplages, die vaak digitaal geprint worden. Een klant anno 2021 wil iets unieks en persoonlijks. Drukkerij Hoekstra verwoordt het zelf als volgt: “Maak je (thuis)werkplek gezellig met de kerst. Versier je kerstboom met de kerstballen, geheel te ontwerpen naar eigen smaak. Maar ook leuk om weg te geven aan je klanten, collega’s of werknemers.”

De kerstballen hebben een diameter van 100 mm en worden gedrukt op 450 gram FSC sulfaatkarton. Je kunt een eigen logo, bestand of ontwerp aanleveren. Eens wat anders in je kerstboom! Helemaal geen zin in zo’n kerstboom? Je kunt ook een kartonnen 3D kerstboom bestellen bij de Friese drukkerij.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK