MyFrame, ’s werelds eerste bedrukte fotolijstje

[video_embed url=”https://youtu.be/bNBME00eY_4″ embed_style=”default” width=”450″]

 

Persoonlijke omlijsting
Bijzondere gebeurtenissen kunnen vanaf nu in een even bijzondere fotolijst worden gestopt. Moeskops Grafisch heeft MyFrame ontwikkeld; een fotolijstje dat bedrukt kan worden met een foto, patroon, tekst of een logo. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos: laat het lijstje het verlengde worden van een foto of kunstwerk, breng een bepaalde sfeer over, leg een herinnering vast in het lijstje of laat MyFrame een uitbarsting van promotiemateriaal voor je merk of bedrijf zijn. 
Slim design
Bij het ontwerpen van MyFrame was het doel, dat het lijstje uit niets meer dan karton zou bestaan. Het ingenieuze design dat ontstond kon alleen werken, als het op de millimeter precies kon worden geproduceerd. Door het gebruik van de vernieuwende technieken en slimme machines van Moeskops, is het gelukt om deze productie te realiseren, en dat resulteerde in een sterk en zeer hoogwaardig fotolijstje dat op vele plekken en voor allerlei doelen kan worden ingezet.
Multi inzetbaar
MyFrame is ideaal als cadeau voor werknemers en klantenkring, of als souvenir voor memorabele evenementen, zoals bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Ook kan het weggegeven of verkocht worden bij een bezoek aan een themapark, museum, sportevenement, zakelijke bijeenkomst, conferentie of muziekfestival. Het is ook mogelijk om MyFrame als design product in een winkel te verkopen.
Proef aanvragen?
Heeft MyFrame je nieuwsgierigheid gewekt en zie je mogelijkheden voor een toepassing van het fotolijstje? Vraag een proeflijstje aan en laat een vrijblijvende offerte opmaken via http://myframe.me/.
MyFrame is te bestellen vanaf 250 stuks.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK