SignPro College Days: Kansen In Digitaal Textiel

SignPro mimakiTx600-1800ds-1Vakblad SignPro Benelux organiseert voor de tweede keer haar SignPro College Days, op 24 november 2015 in Eindhoven. Dit keer met een seminar getiteld “Kansen In Digitaal Textiel.”
Van 12 t/m 19 november vindt in Milaan de ITMA plaats, ‘s werelds grootste textiel(productie)beurs, waar veel plaats is ingeruimd voor digitale printtechnieken. Het SignPro seminar haakt hier o.a. op in door deelnemers bij te praten over de op de ITMA getoonde ontwikkelingen van digitale textieldruk. Ook komen reeds bestaande applicaties aan bod. Minstens zo belangrijk is dat, naast de ontwikkeling in techniek, het gaat om een nieuwe vorm van samenwerken tussen designers en productiebedrijven, designers en retailers, of uitbaters van webshops.

De middag staat onder leiding van SignPro Benelux hoofdredacteur Herman Hartman. Kijk voor inschrijven, details en de volledige lijst met sprekers op www.signpro.nl.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK