Seminar: digitale decoratietoepassingen in het interieur

SignPro Benelux organiseert voor de derde maal haar SignPro College Days: dit keer een seminar over digitale decoratietoepassingen in het interieur. Dagvoorzitter is ook deze keer SignPro hoofdredacteur Herman Hartman. Er komen verschillende ontwerpers aan het woord, leveranciers van printsystemen (Agfa en EFI) en printmedia (Spandex en TTS) en er is plaats ingeruimd voor productiebedrijven PPP Nederland en Probo. Er komen zeker diverse inspirerende toepassingen voorbij.

Belangrijk bij dit onderwerp, is de samenwerking tussen designers en productiebedrijven, en tussen designers en retailers of uitbaters van webshops. Hoe elkaar te versterken? Dat vraagt om een kijkje in elkaars keuken.

Er is een kennismarkt, een netwerkborrel en aansluitend een warm buffet, waarbij de verschillende deelnemers nader met elkaar kennismaken.

Voor dit seminar werkt SignPro Benelux samen met Stylink, een webplatform dat nieuws en achtergronden over trends in retail, interieur en mode, dessin en design brengt. Stylink wordt geleid door Anna Borsboom, die ook één van de inleidingen verzorgt. Binnen het programma, dat drie delen beslaat, is extra aandacht voor de deelnemers uit de creatieve- en retailhoek, door hen te informeren over de mogelijkheden. Tegelijkertijd worden sign- en printdeelnemers bijgepraat over de techniek, zoals die onder meer tijdens FESPA Hamburg werd getoond.

Doel
Het doel van de middag is, om in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn om de productie van digitale decoratietoepassingen in het interieur op te voeren.

Het complete programma is te vinden op www.signpro.nl.

Wat?
Seminar met audiovisuele presentaties en stands met informatie.

Voor wie?
Ondernemers en leidinggevenden uit de sign- en grootformaat printmarkt en designers en retailers.

Waar?
Eindhoven, Piet Hein Eekzaal, Halvemaanstraat 30 te Eindhoven (Strijp R). 

Wanneer?
Donderdag 22 juni 2017, 13.00-19.30 uur.

Kosten?
75 euro (excl. 21% btw) p.p., inclusief koffie, thee, drankjes en uitgebreid buffet.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK