Digital Deco Day 2018

Stylink en SignPro Benelux organiseren ook dit jaar een SignPro Collegeday, waarin wordt ingegaan op de groeiende mogelijkheden om onderdelen in het interieur digitaal te printen, onder de noemer ‘Digital Deco Day’. Met dit seminar brengen de organisatoren sign en printbedrijven en interieurdesigners samen. Op de agenda staan verschillende onderwerpen, variërend van productontwikkelingen tot het belang van een merk. De sponsors voor deze dag: Canon, Kornit Probo, Vink Kunststoffen en Zünd leveren ieder een bijdrage, naast presentaties van verschillende ontwerpers. De keynote aan het slot is in handen van Sjoerd Koopmans. Koopmans is design lead bij strategisch ontwerpbureau SILO. SILO heeft al veel prijzen op hun naam staan en is recentelijk nog in de prijzen gevallen met het werk voor Rijksmuseum Boerhaave. De opvallende merkidentiteit won een ‘Bronze Cube’ tijdens de uitreiking van de prestigieuze Art Directors Club (ADC) Awards in New York.

Op de Digital Deco Day komen ook de laatste technische ontwikkelingen voorbij in een terugblik op FESPA, waar interieur decoratie een van de speerpunten vormde. Recent onderzoek toont aan dat digitaal printbedrijven een groeiend deel van hun omzet behalen met producten voor interieur decoratie, alle reden voor een grondige verkenning.

De Digital Deco Day vindt plaats op 6 juni in het Evoluon in Eindhoven, aanvang 13.30 uur, tot circa 19.30 uur. Aansluitend aan de presentaties is er voorzien in een netwerkborrel en een goed verzorgd buffet/barbeque. Deelnemers van het evenement betalen een bijdrage van € 82,50 ex BTW. Meer informatie, de agenda en aanmelden kan via www.signprocollegedays.com.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK