Inspiratie en privacy

De afgelopen vijf jaar verstuurden we een wekelijkse nieuwsbrief, met daarin nieuws en achtergronden van de print- en communicatie-industrie. Ons doel is steeds inspiratie te bieden aan iedereen die daar, in dit sterk veranderende marktsegment, voor open staat.

Dat blijven we ook doen. We zouden graag zien dat nog meer mensen onze nieuwsbrief gaan lezen.

De nieuwsbrief wordt overigens betaald uit reclame-inkomsten. Het is een moment om stil te staan bij de privacy.

Ook wij hebben een verklaring gemaakt hoe wij omgaan met de gegevens van onze lezers. Deze privacyverklaring is hier te lezen.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met de gegevens van onze lezers. Wij willen graag verder met de community die we opgebouwd hebben. Nog geen lezer van onze nieuwsbrief? Meld je dan nu aan!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK