SignPro en Blokboek.com brengen gezamenlijke gedrukte uitgave uit

Op de Vakbeurs in Gorinchem bezegelden SignPro en Blokboek.com een unieke samenwerking. Blokboek.com Magazine gaat verschijnen als katern in SignPro Benelux en zal zes keer per jaar uitkomen.

samenwerking signpro
(van links naar rechts: Marco den Engelsman, John ter Meer, Rob van den Braak)

SignPro Benelux is het grootste gedrukte magazine in de Sign industrie met een verspreiding naar meer dan 7.000 professionals in deze industrie.

Blokboek.com is anderhalf jaar geleden gestart met het brengen van achtergronden en nieuws over de productie van communicatiemiddelen, waarbij ze een grafisch of sign bedrijf zien als een producent van een communicatiemiddel. Blokboek.com heeft daartoe een magazine online, wekelijkse nieuwsbrief en verspreiding van het nieuws via sociale media. Het bereik van Blokboek.com is 7.000 professionals in de communicatie industrie.

SignPro heeft gemerkt dat de werelden van de grafische industrie en de sign industrie steeds dichter bij elkaar komen. De Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign onder één dak in Gorinchem zijn daar een goed voorbeeld van. Blokboek.com ziet de grafimedia-industrie als onderdeel van de communicatie-industrie en heeft als insteek lezers te inspireren met verhalen en berichten over wat er gemaakt en toegepast wordt in deze industrie.

Inmiddels heeft Blokboek.com een groot aantal vaste lezers uit de grafische industrie, ontwerp wereld en marketing hoek. De gemiddelde leeftijd is onder de 40 jaar en er zijn evenveel vrouwen als mannen die de berichten en artikelen op Blokboek.com lezen.

De makers van Blokboek.com hebben gemerkt dat er in de markt een behoefte bestaat aan dit soort nieuws in gedrukte vorm naast de online titel. Ook diverse adverteerders hebben aangegeven hierin geïnteresseerd te zijn. De samenwerking met SignPro maakt dit mogelijk.

Voor SignPro is deze uitbreiding een verbreding van de markt van het blad met behoudt van eigen identiteit en lezersbinding.

Het nieuwe katern krijgt een eigen vorm en wordt volledig verzorgd door de Blokboek redactie.

De advertentieverkopen zullen worden gedaan door zowel de sales van SignPro als van Blokboek.com.

Abonneren op het Blokboek.com Magazine kun je via deze link

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK