Blokboek Magazine is verschenen

Cover_Blokboek klDe eerste editie van het gedrukte Blokboek.com magazine is deze week uitgekomen. Blokboek magazine is een zelfstandig katern binnen SignPro Benelux en is verstuurd aan 6.500 professionals in de grafische-, communicatie- en signindustrie.

In dit eerste nummer onder meer uitgebreid aandacht voor trends binnen de grafische industrie, inspirerende nieuwe toepassingen en de rol van de vakbond voor zelfstandigen.

Met deze gedrukte versie van online specialist Blokboek.com denken de makers een compleet aanbod te kunnen verzorgen in nieuws en achtergronden binnen de communicatie-industrie. Het volgende nummer zal direct na de zomer in september verschijnen. Half augustus is de redactionele deadline voor dat nummer.

Ook het gedrukte magazine gratis thuis ontvangen? Dat kan: meld je hier aan.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

1 reactie

  1. Jolanda op 30/06/2015 om 11:34

    Vet cool collega’s!Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK