D.I.N. de nieuwe manier om B2B marketing in onze digitale wereld te bedrijven

D.I.N. marketingDigital Industry Network, D.I.N., is een nieuw buzzword voor een combinatie van business tot business marketingtechnieken die gebruik maken van het internet als verbindende factor. Volgens techmarketing expert Andy McCartney vervangt een combinatie van social media activiteiten, webportalen en nieuwsbrieven het oude B2B verkoopmodel van marketing en verkoopbezoeken. Basis van zijn theorie is goede content die perfect aansluit bij de doelgroep, die content bindt bezoekers van webportalen aan een merk. Bezoekers worden gevonden via social media zoals Twitter en LinkedIn, media die ook gebruikt worden om de interactie met (potentiële) klanten op gang te brengen. Dat is zoals Blokboek.com bewijst een winnende marketingstrategie. Het hele artikel van McCartney is te lezen via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK