Seen.co: Een visuele manier om events met elkaar te delen en te promoten

Er gebeurt veel op het internet en het wordt ondanks Whatsapp, Twitter, Facebook en andere social media vormen steeds moeilijker om juist dat event te vinden dat je interesseert of om een event dat je zelf organiseert te promoten. Seen.co denkt daar de oplossing voor gevonden te hebben door op een zeer visuele manier events te presenteren die via het web aangekondigd worden. De koppeling met Twitter is een van de sterkste punten van deze start-up die het idee van Pinterest koppelt met tijdlijnen zoals we die uit Facebook en Twitter kennen. Seen.co is een hype in New York, of dat overslaat naar Europa zullen we in 2014 ongetwijfeld mee maken.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK