Nieuwbouw CCL Label Oss in 2023 klaar

Het nieuwe pand van het bedrijf krijgt steeds meer vorm en de bouw vordert gestaag. Er wordt hard gewerkt aan het afwerken van de buitenzijde van het pand. Binnen zijn alle vloeren gestort en gaat na de bouwvak de afwerkingsfase van start.

Ccl Oss 1
Ccl Oss 2
De toekomstige productiehal

We kunnen niet wachten om in 2023 op de nieuwe locatie aan de slag te gaan! CCL is naar eigen zeggen het grootste labelbedrijf ter wereld, en levert innovatieve oplossingen aan de markten voor: Huishoudelijke & Persoonlijke Verzorging, Premium Food & Beverage, Gezondheidszorg & Specialiteiten, Auto’s & Duurzame Producten en Consumenten wereldwijd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK