Koninklijke Van Eerd gestart met nieuwbouw

Om uitbreiding van de productiecapaciteit te kunnen realiseren, bouwt verpakkingsproducent Van Eerd een tweede bedrijfspand in Tilburg. Het pand wordt duurzaam en gasloos.

Van Eerd Nieuwbouw

De Koninklijke verpakkingsdrukker uit Tilburg is gespecialiseerd in het vervaardigen van verpakkingen, specifiek voor de farmaceutische branche. 

Martijn van Eerd over de nieuwbouw-
vestiging die eveneens in Tilburg zal komen: “We zetten een grote stap voorwaarts met een tweede vestiging die het mogelijk gaat maken de huidige capaciteit te verdubbelen. De nieuwe locatie zal volledig energieneutraal, veilig, gezond en duurzaam worden.” Het pand wordt 100% gasloos en Van Eerd heeft ook gekozen voor ondergrondse waterreservoirs, om bij neerslag maximaal water aan de grond te kunnen teruggeven. Daarnaast is gekozen voor groene gevelvlakken om fijnstof te absorberen. “We gaan gebruikmaken van natuurlijke materialen en innovatieve technieken om dit allemaal te bereiken”, zegt Martijn. “De oplevering staat gepland voor Q2 2023.”

Bron: Van Eerd

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK