Nieuwbouw voor drukkerij De Groot in Goudriaan

Met een totaaloppervlak van 1900 vierkante meter zegt het bedrijf het productieproces nog beter te kunnen stroomlijnen. De Groot is ooit begonnen als drukkerij in Bijbelse boeken en is uitgegroeid tot een complete full-service organisatie, waar ook andere drukkerijen aankloppen om werk aan uit te besteden.

Nieuwbouw Grootsgedrukt

Anton de Groot is directeur en zegt vooral klanten te bedienen in de retail-, automotive-, cultuur- en recreatiesector. Voor zowel het visitekaartje, maar ook voor de grootste posters. Het bedrijf kenmerkt zich door een ‘all-in’ concept, waarbij dus alles in eigen huis wordt geproduceerd.

Automatiseren

In de nieuwe lokatie zal automatisering voorop staan. Vincent Brouwer, Manager Productie, zegt op de website Regio In Bedrijf: “In de nieuwe productiehal wordt het hele logistieke proces nog beter ingeregeld. Een order komt vooraan binnen en komt achteraan – verzendklaar – weer naar buiten. Zo kunnen we met dezelfde collega’s meer werk verzetten.”

Foto: met toestemming.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK