Wifac installeert Koenig & Bauer Rapida 106 X pers bij Total Packaging

Wifac publiceerde onlangs in haar uitgave Packfacts over de innovaties bij Total Packaging in Harderwijk. Het ging daarbij vooral om de installatie van de nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106 X pers.

Total Packaging

Edwin Tulleken, Manager Sales bij Total Packaging zei in dat artikel onder andere: “We willen binnen vijf jaar verdubbelen in omvang.” Een ambitieuze doelstelling, waar de Koenig & Bauer Rapida 106 X met dubbele laktoren zeker in zal passen.

Total Packaging specialist in de productie van premium verpakkingen, met name voor levensmiddelen en cosmetica. Opdrachtgevers kunnen er terecht voor: vouwkartonnage, omplakte kartonnage, kokers en vacuümvormen. Tulleken zegt dat de gehele keten wordt aangeboden, vanaf ontwerp tot en met afwerking en veredeling, en ook fulfillment.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK