Papyrus Viscom gaat Fujifilm Acuity serie verkopen in de Benelux

Papyrus Viscom is een onderdeel van de Papyrus Group, actief in 16 landen met ca. 30.000 klanten.
Het bedrijf noemt binnen Viscom de slogan: ‘innovatieve advertentie-technologie’. Daarbinnen past volgens het bedrijf de verkoop van de Fujifilm Acuity serie.

Acuity Prime

Papyrus Viscom is gevestigd in België. Ze verkopen onder andere ook apparatuur van Epson, Mutoh en Canon. Daarnaast ook software, consumables, support en trainingen.

Sinds de overname van XL Graphics in oktober 2011 en mede dankzij de kennis die op het vlak van hardware en software daarmee in huis werd gehaald, heeft Papyrus een positie in de grootformaat print & sign-markt kunnen ontwikkelen. Papyrus Viscom is naar eigen zeggen een ware specialist geworden op het gebied van totaaloplossingen voor de grootformaat print & sign-industrie.

Bron: Fujifilm.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK