Nautasign gaat afzet van Acuity Prime en Acuity Ultra R2 in de Benelux stimuleren 

Het nieuwe partnerschap van Fujifilm en Nautasign brengt de drukpersen Acuity Prime en
Acuity Ultra R2 onder de aandacht van meer drukkerijen in België, Luxemburg en Nederland.

Nautasign Fujifilm Deal
Jaap van Duren, General Manager bij Fujifilm en Marco Kedde (Nautasign)

Nautasign heeft vestigingen in Mechelen (België) en Ede (Nederland) en is ook actief in Luxemburg.
Marco Kedde, mede-eigenaar van Nautasign, zegt: “We zijn zeer tevreden over ons partnerschap met Fujifilm. Fujifilm is een groot merk, dat fantastische printers maakt met indrukwekkende ontwerpen. En het is altijd echt een plezier om samen te werken met het Fujifilm-team.”

Acuity Prime
Acuity Prime

Jaap van Duren, General Manager bij Fujifilm Graphic Systems Nederland, merkt op: “De Acuity Prime en de Acuity Ultra R2 werden beide zeer goed door de markt ontvangen na de introductie in 2021. We verwachten met deze stap bij te dragen aan een grotere aanwezigheid van deze machines in de Benelux en kijken ernaar uit om de voorkeurspartner voor grootformaat te zijn voor vele drukkerijen in de gehele regio.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK