Acht machine-operators bij Koninklijke van der Most opgeleid tot leermeester

Docent Caroline Harder voerde voor Koninklijke van der Most het BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleidingstraject uit voor acht machine-operators.

Vandermost Leermeester

Ze mogen zich nu na een opleidingstraject van maar liefst anderhalf jaar leermeester noemen. Het bedrijf is trots op het resultaat en ziet de deelnemers dan ook graag werken in – het naar eigen zeggen – mooiste machinepark van Nederland.

Meer informatie over BBL-trajecten binnen de grafische branche is te vinden bij A&O grafimediabranche en GOC (machine-operator).

Bron: LinkedIn bericht.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK