Espresso Book Machine: welk boek wilt u bij uw koffie?

boekkoffieHet toppunt van personalisatie en printing on demand; je bestelt een latte macchiato en kiest een boek dat je graag wilt lezen en zeven minuten later zit je met dat boek op schoot aan je verse koffie. De Espresso Book Machine maakt dit mogelijk. De eerste bibliotheken en boekwinkels bieden deze vorm van POD inmiddels aan.
De Espresso Book Machine is in Amerika met steun van Xerox ontwikkeld. Binnen enkele minuten print de machine een full colour paperback. Het systeem maakt gebruik van een netwerk van miljoenen titels. Doordat de Kodak Picture Kiosk geïntegreerd is in de Espresso Book Machine kunnen ook afbeeldingen on demand geprint worden. De kwaliteit is vergelijkbaar met die in de winkel; de prijs ligt wel aanzienlijk hoger. Bekijk het filmpje om te zien hoe de machine werkt.
Bron: drupa.com

 


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK