Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?

bedrijf groeien groterDat FNV KIEM zich ook bezig houdt met het ondernemen blijkt uit het TTW programma. That’s The Way is een reeks programma’s over zelfredzaamheid in de creatieve sector. Een platform met inspirerende voorbeelden, praktische tips en bruikbaar advies over de zakelijke aspecten van creatieve bedrijfsvoering. Op 22 april is er een interessante informatie bijeenkomst over succesvol ondernemen in de creatieve sector. Hoe vind je de balans tussen maken en ondernemen?

Tijdens deze avond, georganiseerd door FNV KIEM en Pakhuis de Zwijger, komen een paar interessante ondernemers aan het woord zoals
Oep Schilling van Fiction Factory  en Max van Gorkum van Make ‘Em Say. Samen met een expert gaan we ook dieper in op praktische en juridische zaken. Deze keer schuift Jet Hootsmans, advocaat bij FNV KIEM aan. Presentatie: Jörgen Tjon A Fong
Meer informatie en aanmelden

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK