Nieuwbouw Bizzprint voor de Kerst klaar

Egge Lenstra gaf deze week een update omtrent de nieuwbouw van Bizzprint in Amersfoort. Inmiddels is het dak op de stalen constructie geplaatst en is een aanvang gemaakt met het metselwerk. Lenstra denkt half december zijn eerste kerstboom te kunnen gaan neerzetten in het nieuwe pand.

Bizzprint

Vijf weken geleden was er nog sprake van een kaal fundament voor het nieuwe bedrijfspand van het bedrijf, maar met een stalen constructie als basis kan nieuwbouw snel vorderen. Die constructie werd vanaf eind mei gerealiseerd en is nu dus klaar. Lenstra zegt zelf steeds meer gevoel te krijgen bij het gebouw.

Hij hoopt dat ook de rest van de zomer mooi weer zal opleveren om dan uiteindelijk in december alle productiemiddelen te hebben verhuisd.

Lenstra op zijn LinkedIn pagina: “Er liggen nog genoeg uitdagingen voor ons. Soms geeft dat een beetje stress, maar we genieten vooral van de dynamiek die deze tijd met zich meebrengt. Het (letterlijk en figuurlijk) bouwen aan ons bedrijf geeft een hoop energie.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK