Nieuwbouw én nieuwe vestiging voor Weemen

Weemen Web, Print, Promo breidt flink uit. Eind 2021 lieten de ondernemende broers Maarten en Twan
Weemen weten dat ze één van de vier Weemen locaties in Haps volledig nieuw gaan bouwen. Daar komt nu ook het nieuws bij dat er 1 oktober een nieuwe vestiging in Uden geopend is, in de creatieve omgeving van de Ideeënfabriek.

“Sinds 2000 hebben wij als Weemen diverse partijen overgenomen, zodat we nu ook actief zijn in meerdere marktgebieden”, vertelt Maarten. “Op dit moment zitten we in Haps, Nijmegen, Venlo en Gemert.” In Haps komt de nieuwe centrale productielocatie, met een spreiding van verkoopvestigingen, zoals in de nieuwe locatie van Uden.

Weemen Haps

De werkzaamheden voor de nieuwbouw in Haps zijn inmiddels gestart. In oktober 2024, tegelijk met het 50-jarig jubileum van Weemen, moet het pand officieel worden geopend. Voor Maarten en Twan is de nieuwbouw een lang gekoesterde droom die eindelijk gerealiseerd kan gaan worden.

Check de bouwpagina van Weemen om volledig op de hoogte te worden gehouden van alle stappen van deze bouwdroom.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK