Eerste volledige jaar nieuwe NMO Print & Merken Monitor gepubliceerd

Nadat eerder Mediatrends 2022 werd gepresenteerd en het eerste kwartaal printbereik, kwam deze maand het eerste volledige jaar van de nieuwe ‘NMO Print & Merken Monitor’ (NPMM) beschikbaar.

Nmo Gebruikersbijeenkomst Publiek

Dat betekent dat het printbereiksonderzoek nu volledig is overgestapt op de nieuwe meetmethode van Ipsos (voorheen GfK). Tijdens de eerste NMO gebruikers-bijeenkomst werden de nieuwe cijfers gepresenteerd, mede als een aantal gebruikscases van uitgevers en mediabureaus. Tevens stelde de nieuwe directie van NMO zich voor.

Het printbereiksonderzoek is nu volledig overgestapt op de nieuwe meetmethode van Ipsos.

Lees hier het verslag van de eerste NMO Gebruikersbijeenkomst.

Bron: NMO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK