Damen neemt activiteiten Schuttersmagazijn over

Damen Drukkers heeft per heden de activiteiten van Schuttersmagazijn overgenomen. Dat is slechts een week na de uitspraak van het faillissement.

Damen Billboard Werk
Billboard: Damen op zoek naar vakmensen vorig jaar

Directeuren Jan en Maurice Damen van Damen Drukkers zeggen in een kort persbericht: “Met deze overname geven wij een positieve impuls aan de groei die onze drukkerij jaarlijks doormaakt.” Drukkerij Schuttersmagazijn b.v. bestond vorig jaar 70 jaar en was gevestigd in Hasselt. De activiteiten worden voortgezet onder de naam Schuttersmagazijn vanuit het bedrijfspand van Damen Drukkers in Werkendam.

Er zijn verder geen details bekend gemaakt over de condities waarbinnen de activiteiten worden voortgezet. Hoeveel werknemers er precies nog in Hasselt werkten en/of bij andere betrokken onderdelen binnen de SMG Groep is niet bekend.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK