Ricoh benoemt Tim Wolff als Marketing Director 

Ricoh Europa heeft Tim Wolff [54] per 19 juni 2023 aangesteld als Marketing Director Northern Europe. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van Ricoh in Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

Tim Wolff Artikel Ricoh

Tim heeft ruim 25 jaar ervaring in marketing binnen ICT bedrijven. In zijn vorige rol was hij als Head of Marketing bij Amazon Web Services (AWS) onder meer verantwoordelijk voor de Benelux-organisatie en Frankrijk. Voorafgaand aan AWS heeft hij gewerkt voor respectievelijk Dynasource, Ziggo Zakelijk, Microsoft en Exact software. Met de komst van Tim versterkt Ricoh haar marketingslagkracht op het gebied van de digitale werkplek en IT-services.

Transformatie naar digitale diensten versnellen

“Ik ben erg enthousiast om bij Ricoh aan de slag te gaan. Klanten verwachten hulp bij het optimaal inzetten van hybride werkomgevingen om kosten te besparen, processen te digitaliseren en duurzamer te worden. Met mijn achtergrond kan ik de transformatie van Ricoh naar deze digitale diensten en slimme werkplekoplossingen versnellen zonder het marktleiderschap in print uit het oog te verliezen,” aldus Tim Wolff, Marketing Director Northern Europe.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK