Nic. Oud komt met duurzame verzendverpakking Biosiel

Wekelijks ploffen er talloze folders, flyers en magazines verpakt in folie op ieders deurmat. Nic. Oud, DM Specialist uit Heerhugowaard, heeft nu een duurzaam alternatief ontwikkeld. De naam: Biosiel.

Nic Oud Biosielfoto 430x400 1

Biosiel is een duurzame verzendverpakking gemaakt van papier. Nic. Oud: “In deze tijd waarin de klimaatbelangen zo in het nieuws zijn, kan Biosiel de producenten en verzenders van drukwerk op een betaalbare manier helpen in hun duurzaamheidstreven.” De eerste week van april gaat de website biosiel.nl live en gaat Nic. Oud relaties informeren over de introductie van Biosiel. “Biosiel is een speciaal proced√© op basis van papier. Het is een voordelig duurzame oplossing voor verpakken en verzenden van drukwerk. Biosiel is 100% recyclebaar, geschikt voor het verpakken van grote en kleine oplages en het heeft sterk beschermende eigenschappen. Biosiel is ultradun waardoor er ook bespaard wordt op grondstoffen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK