Dag van de Duurzame verpakking

Een aantal studenten van de HAS Hogeschool organiseren in samenwerking met de Gemeente Oss op 22 juni 2020 het landelijke online evenement ‘Dag van de Duurzame verpakking’.

Binnen de gemeente Oss zijn diverse verpakkingsbedrijven actief. Al deze bedrijven werken hard aan het verduurzamen van hun verpakkingen. De deelnemende bedrijven willen dit graag delen met de inwoners van de gemeente en daarbuiten middels deze speciale online ‘Dag van de duurzame verpakking’.

Dagvanduurzameverpakking

Programma

De dag is opgedeeld in twee programma’s. Tijdens het ochtendprogramma (is op uitnodiging) zal er gewerkt worden aan een case: Toekomstvisie op verpakkingen, waarbij in kleinere groepen gewerkt wordt aan specifieke verpakkingsvraagstukken. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om kennis uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen, door de samenwerking aan te gaan met bedrijven uit Oss, landelijke bedrijven en studenten van HAS Hogeschool en ROC de Leijgraaf. Tijdens het ‘open’ middagprogramma geven The LCA Centre, Ariane van Mancius en Siem Haffmans hun visie over duurzaam verpakken.

Bron (aangepast): Verpakkingsmanagement

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK