Nezzo print & creatie viert 25-jarig jubileum

Begonnen in 1998 als een kleinschalig initiatief met print- en kopieerwerk. 25 jaar later is Nezzo een full-service grafisch bedrijf, inclusief een sociale werkplaats.

Nezzo 25jaar Banner Email 800x300px

Gelokaliseerd in het centrum van Druten, heeft Nezzo 11 medewerkers en circa 50 assistent medewerkers. Nezzo print & creatie is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. De medewerkers hebben door verschillende oorzaken een afstand tot de arbeidsmarkt, maar hebben ook gemeen dat “ze competent en gemotiveerd zijn”. Per 1 januari 2023 is Jadoen Dagbesteding ingetrokken bij Nezzo. Hierdoor is een nog breder aanbod in participatie ontstaan. “We hebben dus genoeg te vieren en willen je graag laten zien dat we een boeiend en bloeiend bedrijf zijn en blijven. Daarom nodigen we je van harte uit tijdens onze inloopweek van maandag 3 april tot en met donderdag 6 april tussen 10.00 uur en 15.30 uur. En wie jarig is trakteert, dus staat de koffie met een gebakje voor je klaar en hebben we voor iedere bezoeker een leuke attentie.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK