Fespa München met bijna 500 exposanten

Fespa wordt van 23 tot en met 26 mei aanstaande gehouden in München. De beursorganisatie schreef in de aflopen tijd bijna 500 exposanten in.

Fespa 2023 Logo

Michael Ryan, head of FESPA Global Print Expo zegt dat zijn organisatie met Fespa de branche waardevolle nieuwe perspectieven wil bieden. Van de bijna 500 exposanten kwamen er een kleine 100 terug, die eerder niet deelnamen vanwege de corona-beperkingen. Ook zegt de organisatie bijna 80 nieuwe exposanten te verwelkomen.

Accenten

Duurzaamheid, automatisering en workflows zijn de drie meest opvallende ’thema’s’ van het Fespa Global Print Expo event. Inmiddels is het ‘special early bird’ tarief van 30 euro al verlopen. Tot en met 23 april zijn kaarten beschikbaar voor 50 euro. Daarna kost een kaartje 80 euro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK