Donald Duck viert 70-jarig jubileum op kinderpostzegels

Voor de 74e editie van de Kinderpostzegelactie (28 september t/m 5 oktober 2022) slaat Kinderpostzegels de handen ineen met de bekendste eend van Nederland: Donald Duck. Het vrolijkste weekblad bestaat dit jaar zeventig jaar in Nederland en dat wordt gevierd op de postzegels van 2022.

Hoofdredacteur Ferdi Felderhof van Donald Duck: “Deze kinderpostzegels zijn echt de kers op onze
jubileumtaart. We zijn als redactie erg trots dat Donald Duck en zijn familie op de kinderpostzegels pronken.
Er zijn maar weinig jeugdbladen die door meerdere generaties gelezen worden. Dat familiegevoel en het geluk van kinderen willen we ook op deze postzegels laten zien.”

Met de opbrengst van de Kinderpostzegelactie 2022 wil Kinderpostzegels kinderen die dat nodig hebben wind meegeven. Sommige kinderen kunnen zich door persoonlijke omstandigheden moeilijk concentreren, of hebben weinig zelfvertrouwen. Hierdoor lukt het ze niet om het beste uit zichzelf te halen. Kinderpostzegels helpt deze kinderen bijvoorbeeld met individuele coaching of een training voor meer zelfvertrouwen en motivatie.

Donald Duck Kinderpostzegels

De Kinderpostzegels met Donald Duck zijn vanaf woensdag 28 september te bestellen. Op de postzegels is te zien dat Kwik hulp krijgt van Juultje bij zijn huiswerk, terwijl Kwek gemotiveerd achter zijn laptop zit. Ondertussen kunnen Kwak, Lizzy en Babetje vrolijk naar school gaan omdat ze geen zorgen hebben. Naast de kinder-
postzegels met Donald Duck verkopen de kinderen dit jaar onder andere shoppers met Donald Duck en speciale kinderpostzegels-pleisters in felle kleuren aan de deur.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK