Morgen open huis bij Grafisch Lyceum Rotterdam

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het Grafisch Lyceum Rotterdam? Kom dan langs op onze Open Dag op zaterdag 4 november 2023. Van 10.00 tot 15.00 staan de deuren open en kun je kennismaken met de opleidingen, leerlingen, studenten en docenten.

Glr Open Dag 4 Nov 2023

Tijdens de Open Dag kun je op je gemak rondkijken op zowel ons MBO (Heer Bokelweg 255 in Rotterdam) als op ons VMBO (Stadhoudersplein 35 in Rotterdam). Er zijn voorlichtingen, leuke activiteiten en demo’s. Een perfecte manier om de sfeer te proeven en alle info te verzamelen die je nodig hebt om een goede school- en studiekeuze te maken. 

Lees verder bij GLR

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK